Newsletter

Partneri

Partneri

Najbolji u 2013.

Kao i svake godine, RE/MAX Hrvatska je i ove godine organizirao tradicionalno druženje. Ove godine okupljanje se održalo na Linden Tree Retreat Ranchu. Linden Tree Retreat & Ranch je pravi radni gost ranč u Hrvatskoj, okružen 250 000 hektara pod zaštitom UNESCO-netaknute divljine. Osim niz zabavnih aktivnosti kao što je škola jahanja, zanimljiva predavanja ujedno su se uručivala i priznanja za najbolji ured i agent 2013. godine na području Republike Hrvatske. 

Ponosno možemo reći da je RE/MAX Centar nekretnina Rijeka osvojio je i ovu 2013. godinu nagradu za Najbolji ured RE/MAX Hrvatske, dok je naš agent Samir Sven Raković osvojio prvo mjesto za Najboljeg RE/MAX agenta Hrvatske.[X] Zatvori
Slažem se RE/MAX Centar nekretnina koristi kolačiće (cookies) kako bi personalizirali sadržaj, omogućili funkcije društvenih mreža i oglašavanje te analizirali promet na stranici. Podatke o korištenju naše stranice dijelimo s društvenim mrežama, oglašivačima i analitičkim partnerima. Ovdje saznajte više o kolačićima. Klikom na “Slažem se” pristajete na upotrebu kolačića.